Laro design logo

Szolgáltatás

Erősségünk a modern, letisztult minimalista bútorok készítése. A minimál stílusú bútor megalkotásánál formabontó megoldásokat alkalmazva teremtünk a megrendelő igényeinek megfelelő hangulatot. A minimál stílus az egyszerű formák és a rend alkalmazásával teremt harmóniát. Könnyűnek tűnhet a minimalista stílus, egészen addig, amíg komolyan neki nem kezdünk egy helyiség berendezéséhez.

A letisztult stílus lényege a bútorok levegős elrendezése, illetve a tágas, üresen hagyott területek. A stílus tehát eléggé térigényes, kis lakásokban is kivitelezhető ugyan, de kompromisszumok és megfelelő tervezés árán. Mi ebben is szívesen segítünk Önnek, hogy az apró kifinomult trükkökkel, hogy érhetjük el a legkívánatosabb összhatást.


Felmérés

A tervezés első lépései a felmérés által szerzett adatok alapján történik. Fontos, hogy a tervezés és gyártás megkezdése előtt szakember által kerüljön felmérésre az adott hely vagy helyiség. Ezáltal biztosítjuk, hogy a bútor tökéletesen illeszkedni tud a tervezett helyre.

Szolgáltatás

Tervezés

Tárgyaink megalkotásánál az enteriőr egységét szem előtt tartva kialakítjuk az oda kerülő használati tárgyak, bútorok formáját, szerkezetét, anyagát, színeit, valamint annak díszítő és kiegészítő elemeit. Fontosnak tartjuk a kapcsolódó részek tökéletes kidolgozását és pontos összeilleszthetőségét. A megfelelő vizuális élmény és elégedettség érdekében terveinket 3D látványterv formájában készítjük el, mely ezáltal egy autentikus képet biztosít a tárgyak valóságban történő elhelyezéséről és megjelenéséről.

Szolgáltatásainkat a kivitelezésben az alábbi területen kínáljuk:


  • lakások és családi házak teljes berendezésének elkészítése

  • irodai bútorok készítése

  • éttermek és kávézók berendezéseinek készítése

  • orvosi rendelők és szépségszalonok berendezéseinek elkészítése

  • ágyak készítése


Referenciáink